Hoppa till huvudinnehållet

Denise och Conny vann drömvinsten

Publicerad:
Reporter Britt-Marie Erlandsson
Britt-Marie Erlandsson
britt-marie@dalslanningen.se
Det blev både en resa och en utomhuspool för Conny och Denise Karlsson när de tävlade i Drömpyramiden.
Det blev både en resa och en utomhuspool för Conny och Denise Karlsson när de tävlade i Drömpyramiden. Foto: Hannah Karlberg/Postkodlotteriet

Det blev de två högsta vinsterna för Högsätersparet Conny och Denise Karlsson när de tävlade i TV4:s Drömpyramiden. Frågesporten sändes på bästa sändningstid på fredags- och lördagskvällen men programmet spelades in i våras så en vinst är redan uttagen.

– Det var helt fantastiskt, det är nästan så man inte tror det är sant. Det var jättesvårt att ta in och man tänkte: ”varför just vi?”, säger Denise Karlsson.

– Vi fick en resa och vi åkte till Turkiet med hela familjen och sedan fick vi en utomhuspool. Det var något vi önskat innan men det är nära och kära som väljer vad containrarna ska innehålla, berättar hon.

Den gångna helgen fick de se sig själva från TV-soffan.

– Det var blandade känslor, man tänkte hur gör jag och hur står jag nu, man är självkritisk, men det var väldigt roligt, säger Denise Karlsson.

TV-tittarna fick i programmet också se ett inslag när Denise Karlssons mamma och bror berättade om allt som hänt på parets gård, om de tuffa åren med brand och salmonellautbrott.

Högsätersparet är överväldigade över all positiv respons på sociala medier med kommentarer och gillamarkeringar.

– Det är fantastiskt roligt, så mycket kärlek och vi är så tacksamma. Det har varit jättemånga fina kommentarer, säger Denise Karlsson.

Conny och Denise tävlar om miljonvinster på bästa sändningstid

Artikeltaggar

LitteraturNöje/KulturSerietidningarTurkietTV4

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.