Hoppa till huvudinnehållet

Ytterbacken lämnar Viken – klar för annan division 3-klubb

Publicerad:
Reporter Fredrik Tacacho
Fredrik Tacacho
fredrik.tacacho@provinstidningen.se
Nazmi Chihadeh lämnar IF Viken. Nästa säsong blir det spel i en annan division 3-klubb – Vårgårda IK.
Nazmi Chihadeh lämnar IF Viken. Nästa säsong blir det spel i en annan division 3-klubb – Vårgårda IK. Foto: Elinor Thuresson

IF Viken tappar Nazmi Chihadeh. Den offensive ytterbacken är klar för Vårgårda IK, ett topplag i division 3.

Det är en flytt till Herrljunga som ligger bakom klubbytet för 21-åringen. Efter lite provspel blev det i veckan klart med klubbytet.

”Vårgårda är ett lag jag mötte när jag spelade i Åmål. Nu flyttade jag ner till Herrljunga och kände att Vårgårda passar min spelstil”, säger Nazmi Chihadeh i en kommentar på Vårgårda IK:s hemsida.

Nazmi kom till Viken inför säsongen 2022. Dessförinnan gjorde han flera säsonger i IFK Åmål där han, trots sin ungdom, gjorde ett 20-tal framträdanden i division 2. De två senaste säsongerna har den offensive ytterbacken spelat till sig en ordinarie plats i Viken och var i år med och spelade upp laget till division 3.

Nu fortsätter alltså karriären i Vårgårda IK som i år var med i toppen av division 3 nordvästra Götaland och länge fajtades om en division 2-plats.

”Det ser bra ut, ett tajt lag som gärna gör jobbet för varandra vilket kan ta oss långt i serien”, säger Nazmi Chihadeh till klubbens hemsida.

Artikeltaggar

FotbollHerrljungaIF VikenIFK ÅmålVårgårdaVårgårda IKÅmål

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.