Hoppa till huvudinnehållet

Klart med fastighetsaffär i Blomskog

Publicerad:

Joren Hofman och Caroline Juliet C De Hulsters från Floby är nya ägare till lantbruksfastigheten på adressen Östra Trättlanda Nepåtone 1 i Blomskog.

Gården omfattar ett hus med boyta på 71 kvadratmeter, 1 hektar betesmark och skogsmark på 42 hektar (samt ett skogsimpediment). Dessutom står en ekonomibyggnad på 72 kvadratmeter på fastigheten. Säljare är Anneli Kristina Svensson och Rolf Tomas Mikael Svensson. Ägarbytet gjordes i november 2023 och priset blev 2 850 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerVärmlands länÅrjängÅrjängs kommun

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.