Hoppa till huvudinnehållet

Lantbruksfastighet i Årjäng såld för 2 150 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Vitsten Ekbacken 1 i Årjäng är nu klar.

Nya ägare är Karin Linda Margareta Eriksson, 28, och Anders Daniel Erik Bryntesson, 31, och säljare är Heidi och Per Kristian Bernhus. Huset har en boyta på 88 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i november 2023 och priset blev 2 150 000 kronor.

Fastigheten omfattar också en ekonomibyggnad på 171 kvadratmeter, 5 hektar åkermark, 1 hektar betesmark och 14 hektar skogsmark.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerVärmlands länÅrjängÅrjängs kommun

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.