Hoppa till huvudinnehållet

20 000 kronor blev priset när fastigheten på Skällsäter 17 i Högsäter bytte ägare

Publicerad:

Carolina Irene och Lars Göran Lindgren, 36 och 45 år, sedan tidigare boende på just Skällsäter, har köpt fastigheten på adressen Skällsäter 17 i Högsäter av säljaren Stig Ingvar Larssons dödsbo och Kurt Streijffert.

Köpesumman blev 20 000 kronor och de nya ägarna tog över marken i oktober 2023. Tomten är 1 480 kvadratmeter stor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerFärgelanda kommunHögsäterVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.