Hoppa till huvudinnehållet

Dubbelt Ödeborg på pallen i fyrmanna-SM: ”Fantastiskt”

Publicerad:
Reporter Johan Lindahl
Johan Lindahl
johan.lindahl@dalslanningen.se
Ödeborgs IF vann guld i fyrmanna-SM. Här är laget, från vänster: Vincent Constant, Conny Svensson, Mikael Larsson och Joel Häger.
Ödeborgs IF vann guld i fyrmanna-SM. Här är laget, från vänster: Vincent Constant, Conny Svensson, Mikael Larsson och Joel Häger. Foto: Sweden Bowls

Ödeborgs IF fortsätter att dominera inom bowls i Sverige. Den gångna helgen var två lag på Öland för fyrmanna-SM, och det blev både guld och brons till ÖIF.

Mästerskapet avgjordes i Böda på Öland under helgen. Ödeborgs IF fortsatte sin dominans genom att ta både guld och brons.

Förstalaget med Joel Häger, Conny Svensson, Vincent Constant och Mikael Larsson vann finalen mot Karlstad/Öland.

Kvartetten har tagit plats i VM-truppen som ska tävla i Belfast nästa år.

”Det är det alla kämpar för som satsar på bowls och det är fantastiskt att vi år efter åt får fram nya spelare som får ta på sig en landslagströja”, skriver föreningen på sociala medier.

Roger Myrström, Bjarne Andersson, Daniel Wennberg och Jonas Häger vann bronsmatchen i fyrmanna-SM i Böda.
Roger Myrström, Bjarne Andersson, Daniel Wennberg och Jonas Häger vann bronsmatchen i fyrmanna-SM i Böda. Foto: Sweden Bowls

Andralaget med Jonas Häger, Bjarne Andersson, Daniel Wennberg och Roger Myrström Alexandersson vann bronsfinalen mot Grebbestad.

Nu återstår ett mästerskap, tremanna-SM i Lysekil 2–3 december.

Läs också

Artikeltaggar

Bjarne AnderssonBödaJonas HägerSociala medierSportÖdeborgÖland

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.