Hoppa till huvudinnehållet

Träd över vägen påverkar trafiken på väg 2069

Publicerad:

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 2069 mellan Torstarne och Torsbyn. Orsaken är nerfallna träd, uppger Trafikverket. Trafikverket uppger att personal är på väg till platsen.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken men framkomligheten uppges vara begränsad. Larmet om händelsen kom in klockan 07.29 på måndagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till klockan tio på förmiddagen.

Uppdatering klockan 11:49: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

FärgelandaTrafikhändelser

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.