Hoppa till huvudinnehållet

Fahlke Classic Cars AB: Nu är redovisningen klar – så ser siffrorna ut

Publicerad:

Fahlke Classic Cars AB under 2022. Här är de viktigaste siffrorna. Företagets omsättning är drygt 5,1 miljoner kronor. Resultatet före skatt är ungefär 250 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 8,1 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen handel samt reparation av motorfordon och motorcyklar är motsvarande snitt 3,8 procent.

Fahlke Classic Cars grundades 2021, men har inte haft några tidigare redovisad omsättning, så detta är företagets första årsredovisning.

Fakta om Fahlke Classic Cars

Huvudbranschen för Fahlke Classic Cars är allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar. Redovisningsperioden är 17 månader och löper nu från maj till april.

Företaget har tre anställda, enligt årsredovisningen.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Fahlke Classic Cars det 411:a största företaget inom sin specifika bransch i Västra Götaland, som är allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar.

Företaget är också det 2641:a största i landet. Det finns 577 företag i samma bransch i Västra Götaland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.