Hoppa till huvudinnehållet

Väktare slog larm om pågående inbrott på återvinningsstation

Publicerad:
Reporter Mattias Modéen
Mattias Modéen
mattias.modeen@dalslanningen.se
Återvinningsstationen vid Östby fick påhälsning av inbrottstjuvar på onsdagsmorgonen.
Återvinningsstationen vid Östby fick påhälsning av inbrottstjuvar på onsdagsmorgonen. Foto: Fredrik Tacacho

Väktare träffade på onsdagsmorgonen på två personer vid avfallsanläggningen Östby mellan Åmål och Säffle. Ett staket till anläggningen var uppklippt och polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

Det var vid 7-tiden på onsdagsmorgonen som polisen fick ett samtal från en väktare, som åkte förbi området. Väktaren såg att staketet var uppklippt och blev misstänksam. Han stötte lite senare på två personer på området och larmade då polisen.

Det utmynnade i en polisanmälan om stöld genom inbrott, men det är ännu oklart om eller vad som har stulits.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättInbrottPolisanmälanStölderÅmålÖstby

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.