Hoppa till huvudinnehållet

Nedfallna träd påverkar trafiken på väg 172

Publicerad:

Nerfallna träd orsakar problem i trafiken på väg 172 mellan Bengtsfors järnvägsstation och Lofterud i båda riktningarna, skriver Trafikverket.

Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Larmet om händelsen kom in halv elva på förmiddagen på tisdagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till klockan 12.30.

Uppdatering klockan 12:33: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter åter som vanligt.

Artikeltaggar

BengtsforsTrafikhändelser

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.