Hoppa till huvudinnehållet

Klart med fastighetsaffär i Gustavsfors

Publicerad:

Lena Jäger från Bochum, Tyskland är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Gälnäs Hultekasen i Gustavsfors.

Gården omfattar ett hus med en boyta på 60 kvadratmeter samt skogsmark på 6 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 51 kvadratmeter på fastigheten. Säljare är Kerstin Marianne Eriksson. Ägarbytet gjordes i oktober 2023 och priset blev 950 000 kronor.

En dryg kilometer därifrån såldes nyligen en tomt, på Gälnäs Sand. Priset för den blev 1 985 000 kronor.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerGustavsforsVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.