Hoppa till huvudinnehållet

Alex Holm målskytt när Billingsfors förlorade

Publicerad:
Billingsfors IBK förlorade mot Hultsberg IBF
Billingsfors IBK förlorade mot Hultsberg IBF

Billingsfors blev besegrade av Hultsberg på hemmaplan i division 2 Värmland herr i innebandy, där matchen på lördagen slutade 1-4 (0-1, 0-2, 1-1).

– Säsongens hittills bästa insats. Killarna gör ett fantastiskt jobb och många av dem gör en bättre insats än de någonsin gjort. Vi är tillbakapressade större delen av matchen men ett gediget försvar och målvaktsspel gör att vi är med i matchen. Vi har lite för dålig kvalité på omställningar och avslut vilket vi får jobba på under veckan men som helhet en otroligt bra insats av killarna och vi börjar komma in i division 2-tempot, kommenterade Billingsfors tränare Patrick Erlandsson.

Hultsberg tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Theo Lindqvist på pass av Johan Olsson. I andra perioden var Hultsberg starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Mathias Österdahl och Robin Tönnsen. Hultsberg ökade ledningen till 0-4, återigen genom Mathias Österdahl efter 11.50 i tredje perioden.

Alex Holm reducerade förvisso, men närmare än 1-4 kom inte Billingsfors. Hultsberg tog därmed en stabil seger.

Billingsfors har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Hultsberg har nio poäng.

Nästa motstånd för Billingsfors är Hertzöga. Lagen möts söndag 15 oktober 16.00 i Billingsfors Bollhall.

Artikeltaggar

Billingsfors BollhallBillingsfors IBKDivision 2 VärmlandHultsberg IBFInnebandy

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.