Hoppa till huvudinnehållet

22:An Fastighet AB – nytt företag startar i Bengtsfors

Publicerad:

Den 5 oktober registrerades det nya bolaget 22:An Fastighet AB hos Bolagsverket.

Företaget har sitt säte i Bengtsfors och har som sin verksamhet "verksamhet inom textilservicebranschen med tillhörande transportavdelning". Styrelseordförande är Gösta Kent Åke Petersson, 72 år.

Företaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

22:an Fastighet AB

Full verksamhetsbeskrivning för 22:An Fastighet AB: "Företaget ska bedriva verksamhet inom textilservicebranschen med tillhörande transportavdelning samt därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av kontorslokaler, tillverkning och montering av tillbehör och utrustning till leveransvagnar avsedda för textilservicegods. Reparationer och service av fordon."

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors kommunNya företagNäringslivVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.