Hoppa till huvudinnehållet

Tung förlust för Billingsfors borta mot Arvika

Publicerad:
Arvika IBF vann mot Billingsfors IBK
Arvika IBF vann mot Billingsfors IBK

Det blev en riktig storförlust för Billingsfors borta mot Arvika i division 2 Värmland herr i innebandy. Matchen slutade 13-2 (2-0, 7-2, 4-0).

Arvika spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Robin Andersson, ett mål av Pontus Johansson och ett mål av Johan Jonasson. Arvika var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det Arvika som var starkast. Laget vann perioden med hela 7-2 och ställningen efter två perioder var 9-2.

Arvika fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-2. Målen i sista perioden gjordes av Robin Andersson, Henrik Lindh och Johan Jonasson.

Noterbart är att Adam Kisterud gjorde ett mål för Arvika och spelade dessutom fram till fyra mål, Fredrik Sjöberg stod för ett mål och tre assists, Henrik Lindh gjorde två mål och ett målgivande pass, Pontus Johansson gjorde ett mål och två målgivande passningar och Johan Jonasson gjorde tre mål.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Billingsfors är sist, på elfte plats.

Lördag 7 oktober 14.00 spelar Billingsfors hemma mot Hultsberg.

Artikeltaggar

Arvika IBFArvika SporthallBillingsfors IBKDivision 2 VärmlandInnebandy

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.