Hoppa till huvudinnehållet

Edmond vann 675 000 kronor i tv-rutan: ”Sånt händer bara inte mig”

Publicerad:
Reporter Sanna Stark
Sanna Stark
sanna.stark@provinstidningen.se
Bingolottos programledare Daniel Norberg tillsammans med den lycklige vinnaren Edmond Ghiuca och hans mamma Elena Kralicsek.
Bingolottos programledare Daniel Norberg tillsammans med den lycklige vinnaren Edmond Ghiuca och hans mamma Elena Kralicsek. Foto: Johan Carlén, Folkspel

Under söndagskvällens sändning av Bingolotto var 39-årige Ånimskogsbon Edmond Ghiuca en av de lyckliga som fick delta i Finalspelet.

När det tredje hjulet hade snurrats stod det klart att han vann 675 000 kronor.

– Det är en sådan där ”sånt här händer bara inte mig”-känsla, säger Edmond Ghiuca.

Finalspelet i Bingolotto går ut på att två hjul bestämmer den sammanlagda summan, och det tredje hjulet multiplicerar summan upp till tio. När alla tre hjulen är snurrade är den lägsta garanterade vinstsumman 100 000 kronor och den högsta möjliga tre miljoner kronor.

När Edmond Ghiuca hade snurrat på samtliga hjul tillsammans med programledaren Daniel Norberg framför tv-kamerorna var han svindlande 675 000 kronor rikare.

– Helt otroligt. Sån tur har jag aldrig, har man alltid tänkt, säger han dagen efter vinsten.

Har du hunnit fundera på vad du ska göra för pengarna?

– Jag kommer nog investera dem och låta pengarna jobba för mig.

Artikeltaggar

BingolottoDaniel NorbergTips och lotteriÅnimskog

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.