Hoppa till huvudinnehållet

Travtipset: Vi lutar oss mot Strong De La Hoya

Publicerad:
Björn Martinsson
redaktion@dalslanningen.se
Strong de La Hoya här från seger tidigare i sommar på Åmålstravet med Julia Nilsson i sulkyn. På torsdag blir han Dalslänningens spikförslag i V4-avdelning 1 med Magnus Jakobsson i vagnen.
Strong de La Hoya här från seger tidigare i sommar på Åmålstravet med Julia Nilsson i sulkyn. På torsdag blir han Dalslänningens spikförslag i V4-avdelning 1 med Magnus Jakobsson i vagnen. Foto: Björn Martinsson

Hösten har gjort sitt intrång och med den så närmar sig travsäsongen ute på Mörtebol mot sitt säsongsavslut. Till denna näst sista dag på Mörtebol för året kan det bli bejublad hemmaseger i form av åttaårige kämpen Strong De La Hoya och vi lutar oss mot honom.

Ann-Christin Edvardsson och Roger Johnsson har hästen i fin författning och på torsdag lutar det åt hästens tionde seger i karriären.

Läget bakom bilen, i Karl-Ivar Erikssons lopp, blev helt perfekt och Magnus Jakobsson kan mycket väl sända den travsäkre herremannen mot ledningen.

Strong De La Hoya blir vårt spikförslag i V4-avdelning 1.

Flera intressanta

Axevallas Eric Martinsson kommer till Åmål med hela sju hästar och fjolårets tränarchampion har flera intressanta hästar till start.

– Synd att det blev bakspår för Dionysos L.I. då han är vassast från spets.

– La Coquette Zon är bra för sin klass och en fin uppgift. Jag tror den långa distansen är positivt för henne.

– Timotejs Mona kan få svårt att hålla upp ledningen men jag hoppas hon får rygg på min andra häst här, Funny Sensation som är rask bakom bilen och räknas från ledningen, säger Eric Martinsson.

– Inom V5-spelet har jag också lite feeling för Stepping One och Coronita medan Fly Photo får inrikta sig på en penningplacering, avslutar Martinsson.

Detta lunchtrav är näst sista där säsongsfinalen kommer senare i oktober.

Tips

Lunchdubbeln

LD1: 1 Wilma Weeny, 6 Caspian C., 11 Il Frate Am

LD2: 1 Timotejs Mona, 4 Funny Sensation

V4-förslag
Avdenkel rad45 rader105 rader
1555
262-5-6-7-112-5-6-7-11
311-6-111-2-3-6-11-12-14
441-3-41-3-4

Artikeltaggar

DalslänningenEric MartinssonJulia NilssonMagnus JakobssonMörtebolTravV4ÅmålÅmålstravet

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.