Hoppa till huvudinnehållet

Hus på 168 kvadratmeter från 1927 sålt i Färgelanda – priset: 1 195 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Rådanefors 8 i Färgelanda är nu klar.

Ny ägare blir Lars Fredrik Wennerstrand, 46 år, som köper fastigheten av Andreas Segerå. Husets byggår är 1927 och det har en boyta på 168 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i september 2023 och priset blev 1 195 000 kronor.

Bara några hundra meter bort såldes för bara några månader sedan en fastighet, på Rådanefors Avloppsreningsverk 1. Där blev priset 45 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFärgelandaFärgelanda kommunFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.