Hoppa till huvudinnehållet

42-åring startar nytt handelsföretag i Bengtsfors

Publicerad:

Inkr AB startades 19 september 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Bolaget ska bedriva elinstallationsarbeten med tillhörande handel och uthyrning av material, utrustning och maskiner, bemanningsverksamhet, personaluthyrning, administrativa tjänster samt därmed förenliga verksamheter."

Styrelseordförande är Peter Karlsson, 42 år.

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 19 september, har sitt säte i Bengtsfors.

Inkr AB har ett aktiekapital på 50 000 kronor.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors kommunNya företagNäringslivVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.