Hoppa till huvudinnehållet

Huset som tidigare inrymde Dalslänningen ligger ute till salu för 3,5 miljoner

Publicerad:
Huset på Kinadalsvägen 1 i Bengtsfors, som tidigare inrymde Dalslänningen, ligger ute till försäljning. Utgångspriset: 3,5 miljoner kronor.
Huset på Kinadalsvägen 1 i Bengtsfors, som tidigare inrymde Dalslänningen, ligger ute till försäljning. Utgångspriset: 3,5 miljoner kronor. Foto: Conny Hultgren

Den fastighet på Kinadalsvägen 1 i Bengtsfors, som tidigare under många år inrymde Dalslänningen, ligger ute till försäljning. Utgångspriset är satt till 3,5 miljoner kronor.

Huset, som byggdes 1962, består i dagsläget av tre lokaler och två lägenheter. Huset har en totalyta av 803 kvadratmeter. Med tomt blir det ytterligare ett par hundra kvadratmeter.

Entréplan inrymmer två lokaler, där det idag finns ett gym och ett solarium. På entréplan finns också ett kök som tillhör lokalen en våning upp.

På denna ovanvåning finns den lokal som under drygt 60 år inrymde Dalslänningen. Sedan tidigare i år återfinns lokaltidningen numera på Storgatan 8 i Bengtsfors.

Våningen står tom

Denna ovanvåning består av 13 rum och ett badrum, och står numera tom.

I huset finns också en vindsvåning med två lägenheter, en med ett rum och en med sju rum och kök. Den större lägenheten är uthyrd i dagsläget.

Artikeltaggar

BengtsforsBostad och byggenDalslänningenFastigheterFörsäljningGymKinadalsvägenLägenheterStorgatan

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.