Hoppa till huvudinnehållet

Bengtsfors vann – efter Noel Robert Lindelo Mattssons målkalas

Publicerad:
Eds FF förlorade mot Bengtsfors IF
Eds FF förlorade mot Bengtsfors IF

Noel Robert Lindelo Mattsson stod för samtliga fyra mål för Bengtsfors när laget slog Ed 2 på bortaplan i division 5 Dalsland herr i fotboll. Till slut blev det 4-3 (3-2) till Bengtsfors.

Målen för Ed 2 gjordes av Christoffer Engkvist, Robin Ferdinandsson och Björn Hedkrok.

– Vi vinner rättvist men gör inte den bästa matchen. Noel gör 4 mål och visat att han är en vass målskytt. Beröm idag naturligtvis Noel med de fyra målen men även unga Lusiuz Gawlas som gör en mycket bra match, kommenterade Bengtsfors tränare Anders Johansson efter matchen.

Ed 2 har två vinster, en oavgjord och två förluster och 17–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bengtsfors har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 23–12 i målskillnad. Det här var Ed 2:s tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Ed 2 på åttonde plats i tabellen, medan Bengtsfors är på fjärde plats.

Lördag 23 september 13.00 spelar Ed 2 borta mot Fengersfors. Bengtsfors möter Bäckefors hemma på Långevi fredag 22 september 19.00.

Artikeltaggar

Bengtsfors IFBergslätts IPDivision 5 DalslandEds FFFotboll

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.