Hoppa till huvudinnehållet

Oavgjort i toppmötet mellan Ed och Viken

Publicerad:
Eds FF spelade lika mot IF Viken
Eds FF spelade lika mot IF Viken

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll mellan Ed och gästande Viken. Lördagens match slutade 0-0.

– Det är en bra match mellan två bra lag som hade kunnat sluta hur som helst. Vi gör det bra framförallt i andra halvlek och har tillräckligt bra chanser för att vinna matchen, å andra sidan skapar Viken också ett par lägen som de hade kunnat kapitalisera på, tyckte Eds tränare Viktor Johansson, efter matchen.

Ed har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 7–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viken har tre vinster och två oavgjorda och 10–3 i målskillnad. Det här var Eds tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Ed på tredje plats i tabellen, och Viken leder serien.

I nästa match möter Ed Skärhamn borta på söndag 24 september 16.00.

Artikeltaggar

Bergslätts IPDivision 4 Bohuslän/DalslandEds FFFotbollIF Viken

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.