Hoppa till huvudinnehållet

Eds FF tappade ledningen mot Bullaren

Publicerad:
Eds FF spelade lika mot Bullarens GOIF
Eds FF spelade lika mot Bullarens GOIF

I halvtid ledde Eds FF matchen på hemmaplan i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll mot Bullaren med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Bullaren in i matchen, och kvitterade. Matchens slutresultat blev 2-2.

– Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi får ett snabbt mål. I slutet på halvleken har vi bud på fler mål men tyvärr lyckas vi inte få i ett andra mål. Bullaren kommer ut starkt i andra och får utdelning direkt. Vi kommer tillbaka och tar återigen ledningen men Bullaren kvittera igen. Sett till matchen tycker jag det var rättvist och jag är nöjd med vår insats, kommenterade Eds FF:s tränare Pär Johansson.

Eds FF började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Emmy Olausson till. Direkt efter pausen gjorde Emma Karnström mål och kvitterade för Bullaren.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Alva Olsson träff och gav Eds FF ledningen.

Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Bullaren genom Jennifer Karlsson. 2-2-målet blev matchens sista.

Eds FF har tre oavgjorda och två förluster och 8–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bullaren har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 16–12 i målskillnad. Det här var Eds FF:s femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Eds FF på nionde plats i tabellen, medan Bullaren är på femte plats.

I nästa match möter Eds FF Rössö borta på lördag 23 september 13.00.

Artikeltaggar

Bergslätts IPBullarens GOIFDivision 3 Bohuslän/DalslandEds FFFotboll

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.