Hoppa till huvudinnehållet

Områdets bästa orienteringsklubbar ska koras – årets sista mästerskap

Publicerad:
Stafett-DM i orientering avgörs i Stigen, i OK Skärmens regi. Om Neo Johansson (bilden) kommer till start återstår att se.
Stafett-DM i orientering avgörs i Stigen, i OK Skärmens regi. Om Neo Johansson (bilden) kommer till start återstår att se. Foto: Pontus Nordwall

Det är dags att göra upp om distriktsmästerskapet i orienteringsstafett. Kampen om medaljerna avgörs i Stigen nästa helg, vad som blir årets sista mästerskap i distriktet.

– Vi känner både stolthet och glädje, säger tävlingsledare Mats Hallsten.

Det är Färgelandaklubben OK Skärmen som arrangerar årets sista orienteringsmästerskap i distriktet Bohuslän-Dal.

– Vi som funktionärer i OK Skärmen känner både stolthet och glädje att ta oss an uppgiften som värd för 2023 års distriktsmästerskap i stafett. Vår ambition är att både tävlande och publik ska uppleva spännande tävlingar och ett utmanande värdigt mästerskap - säger tävlingsledaren Mats Hallsten.

Tävlingsarenan är uppbyggd på Stigens Idrottsplats och det blir gemensam start för samtliga klasser, men målgång i omgångar.

För intresserade och publik finns också öppna individuella klasser med möjlighet att prova på en bana i terränglådan där mästerskapet avgörs.

Artikeltaggar

BohuslänIdrottsplatsMedaljerOK SkärmenOrienteringStafett

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.