Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till gård i Färgelanda – pris: 3 027 000 kronor

Publicerad:

Fastigheten på adressen Rån Nybygget 1 i Färgelanda har fått nya ägare.

Köpare är Ulrika Wanda Karolina Skall, 49, och Karl Erik Martin Skall, 56, boende på Centrumvägen i Färgelanda och säljare är Lars Olof Spång. Köpet blev klart i augusti 2023 och priset blev 3 027 000 kronor. Gården omfattar ett hus med boyta på 119 kvadratmeter, åkermark på 6 hektar, 3 hektar skogsmarker och betesmark på 1 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 154 kvadratmeter på fastigheten.

Så sent som för två månader sedan såldes ett hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Parkvägen 2. Priset blev där 1 590 000 kronor, för det 164 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFärgelandaFärgelanda kommunFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.