Hoppa till huvudinnehållet

Marcus Rydberg avgjorde när Mellerud sänkte Grohed

Publicerad:
Groheds IF förlorade mot Melleruds IF
Groheds IF förlorade mot Melleruds IF

Målet i andra halvleken av Marcus Rydberg blev matchens enda. Mellerud vann med 1-0 (0-0) borta mot Grohed i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll.

– Matchen blev lika tuff som vi befarade. Grohed tycker jag var snäppet bättre än oss i första halvlek. Dom har mer boll och är snäppet vassare. Stefan "Liane" Karlsson får göra några svettiga räddningar. I andra tar vi kommandot och får in ett mål på en väl avvägd hörna från Viktor Öhrling, där Marcus Rydberg når högst och knoppar in bollen. Efter målet har vi en liten dipp och Grohed får styra och ställa, utan att för den skull skapa någon riktigt het chans. Sista 20 tar vi över och skapar 3 väldigt bra chanser där vi bör döda matchen. Groheds får en sista chans där Stefan "Liane" Karlsson kommer ut mycket fint och avvärjer. En otroligt skön bortaseger som ger oss bra slagläge inför slutspurten, kommenterade Melleruds tränare Markus Svensson.

Mellerud har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Segern var Melleruds femte på de senaste sex matcherna.

Det här var Melleruds fjärde uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Grohed på sjunde plats i tabellen, och Mellerud är på andra plats.

Mellerud tar sig an Strömstad i nästa match borta söndag 24 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 4 Bohuslän/DalslandFotbollGroheds IFGrohedsvallenMelleruds IF

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.