Hoppa till huvudinnehållet

Stark insats när Eds FF tog poäng borta mot Herrestad

Publicerad:
Herrestads AIF spelade lika mot Eds FF
Herrestads AIF spelade lika mot Eds FF

Eds FF tog en poäng borta mot serieledande Herrestad. Söndagens match i division 3 Bohuslän/Dalsland dam i fotboll slutade 1-1 (0-0).

– Tycker vi startar matchen bra och i första halvlek försvarar vi oss bra och Herrestad skapar inga riktigt heta lägen förutom deras hörnor även om de har ett massivt spelövertag. I andra ökar de trycket och skapar en del lägen även om vi fortsatt försvarar oss bra. Tillslut sätter de en frispark och då känns det kört men en stund senare kvitterar vi på ett långskott. En enorm kämpainsats av tjejerna och man kan bara vara så stolt som tränare, kommenterade Eds FF:s tränare Pär Johansson.

Det var Eds FF:s sjätte match i rad utan seger.

Målskyttar blev Herrestads Ebba Hansen och Eds FF:s Sara Thorén.

Med fyra omgångar kvar är Herrestad i serieledning, medan Eds FF är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Eds FF är Bullaren. Lagen möts lördag 16 september 13.00 på Bergslätts IP.

Artikeltaggar

Division 3 Bohuslän/DalslandEds FFFotbollHerrestads AIFUndavallen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.