Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Ed 2 borta mot Håfreström

Publicerad:
Håfreströms IF förlorade mot Eds FF
Håfreströms IF förlorade mot Eds FF

Bortalaget Ed 2 tog hem segern mot Håfreström i division 5 Dalsland herr i fotboll. 3-6 (0-3) slutade matchen på söndagen.

– Vi gör en bra match med ett ungdomligt B lag. Vinner helt rättvist. Förutom en svacka i början av andra så styr vi matchen och kunde gjort 3-4 mål till. De lite mer etablerade killarna gör det riktigt bra och de nya kommer in och bidrar på ett kanonsätt. Extra plus till mittbackarna Jakob och Tobbe som är felfria, kommenterade Ed 2:s ledare Niklas Johansson efter matchen.

Med tre omgångar kvar är Håfreström på tredje plats i tabellen, och Ed 2 är på åttonde plats.

Söndag 17 september 13.00 spelar Ed 2 hemma mot Bengtsfors.

Artikeltaggar

Division 5 DalslandEds FFFotbollHåfreströms IFHåvåsen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.