Hoppa till huvudinnehållet

Tipset från Årjäng: Norske Daiva Hall står fint till

Publicerad:
Björn Martinsson
redaktion@dalslanningen.se
Daiva Hall vann vid senaste besöket i Årjäng och det kan bli en ny seger i lunchtravet för Per Oleg Midtfjeld och Daiva Hall blir vårt spikförslag.
Daiva Hall vann vid senaste besöket i Årjäng och det kan bli en ny seger i lunchtravet för Per Oleg Midtfjeld och Daiva Hall blir vårt spikförslag. Foto: Björn Martinsson

Idag är det lunchtrav i Årjäng och åtta lopp står på programmet. Vi fokuserar på V4-spelet där norske Daiva Hall står fint till i den avslutande avdelningen.

Daiva Hall levererade en väldigt fin avslutning vid besöket senast i Årjäng och vann då för Per Oleg Midtfjeld trots ett svårt utgångsläge.

Nu blev det ett mycket bra spår bakom bilen och vi ser det norska stoet som ett klart vettigt segerbud.

Daiva Hall blir vårt spikförslag i V4-avdelning 4.

Mjölner Loke står bra till på grunddistans och kan vara lösningen i V4-avdelning 2. Kong C.K. och Alltid Ö.K. från sina dubbla tillägg är första utmanare.

Gardering modell större i avdelning 1 och 3 där det i vår syn på det hela ser öppet ut.

Tips

Lunchdubbel

LD1: 2 Carlos Lennon, 4 Broadway Sun, 6 Global Bodyguard

LD2: 5 Daiva Hall

V4-förslag
Avdenkel rad36 rader126 rader
1101-2-3-4-5-101-2-3-4-5-9-10
244-10-114-10-11
344-61-2-3-4-6-10
4355

Artikeltaggar

FörskolorKarriärTravV4VindÅrjängÅrjängstravet

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.