Hoppa till huvudinnehållet

Jacob Löf avgjorde när Högsäter sänkte Strömstad

Publicerad:
IFK Strömstad förlorade mot Högsäters GF
IFK Strömstad förlorade mot Högsäters GF

Målet i första halvleken av av Jacob Löf blev matchens enda. Högsäter vann med 1-0 (1-0) borta mot Strömstad i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll.

Högsäters tränare Simon Hermansson kommenterade matchen:

– Vi är påkopplade från start och spelar på det sättet vi vill. Strömstad har vinden med sig i första och skapar ett momentum från och till men vi är bra! Och Löf gjorde ett världsmål med ett lång skott rätt upp i krysset! Andra halvlek blir det mycket kamp och vi krigar för 1 poäng. Tycker vi gör en riktigt stark andra halvlek och borde ha gjort fler mål! Men gött med 3 poäng!

Strömstad har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Högsäter har två vinster, en oavgjord och två förluster och 5–5 i målskillnad. Det här var Högsäters tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Högsäter ligger på fjärde plats i tabellen, och Strömstad är på elfte plats.

Högsäter tar sig an Grohed i nästa match hemma fredag 1 september 18.30.

Artikeltaggar

Division 4 Bohuslän/DalslandFotbollHögsäters GFIFK StrömstadStrömsvallen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.