Hoppa till huvudinnehållet

Travtipset: Tangen Tore ser intressant ut

Publicerad:
Björn Martinsson
redaktion@dalslanningen.se
Tangen Tore, här från seger tidigare i Årjäng med Christina Kjenner i sulkyn. På söndag kan det bli en ny för ekipaget i V5-avdelning 4.
Tangen Tore, här från seger tidigare i Årjäng med Christina Kjenner i sulkyn. På söndag kan det bli en ny för ekipaget i V5-avdelning 4. Foto: Björn Martinsson

Då är vi framme vid sista helgen i augusti månad och sista sommartravet i Årjäng innan höstmånaderna tar vid. Denna söndagstävlingsdag är ett breddtrav med nio löpningar på programmet.

På V5-spelet ger vi förtroendet till Tangen Tore som i grunden är en bra häst men eftersom raden inte är så vacker har han sålunda hamnat i breddtravssammanhang.

Christina Kjenner har kört och även vunnit med honom i tidigare starter och vi tycker det ser intressant ut.

Tangen Tore blir vårt spikförslag i V5-avdelning 4.

V5-avdelning 2 låser vi på två hästar där norske Prins Villiam får segernicken. Hotet kommer från Åmålshästen Moas Heja Mera som senast noterade sitt rekord på 1.27,3/2 180 meter som tvåa bakom den store favoriten Remlov.

Ett lopp för de penningstinna hästarna inleder omgången och här kan det bli en match mellan tungviktarna Ragazza Da Sopra och Belker.

V5-förslag
Avdenkel rad64 rader240 rader
176-71-2-6-7
266-76-7
393-5-7-92-3-4-5-7-9
4666
541-3-4-61-2-3-4-6

Artikeltaggar

LöpningRekordTravÅrjäng

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.