Hoppa till huvudinnehållet

Bäckefors kryssade mot Tösse

Publicerad:
Bäckefors IF spelade lika mot Tösse IF
Bäckefors IF spelade lika mot Tösse IF

I halvtid ledde Tösse matchen på bortaplan i division 5 Dalsland herr i fotboll mot Bäckefors med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Bäckefors in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Tösse fick en bra start på matchen. Emil Nilsson slog till, redan i 20:e minuten. I 65:e minuten slog Emil Nilsson till återigen, och gjorde 0-2.

Bäckefors Pontus Johannesson gjorde 1-2 i 69:e minuten.

Kristoffer Jansson kvitterade för Bäckefors i 80:e minuten. 2-2-målet blev matchens sista.

Bäckefors har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 10–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tösse har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 16–12 i målskillnad. Det här var Bäckefors tredje oavgjorda match den här säsongen.

Bäckefors stannar därmed på sjunde plats, och Tösse på fjärde plats, i tabellen.

I nästa match möter Bäckefors Ellenö borta på lördag 2 september 13.00.

Artikeltaggar

Bäckefors IFBäckevallenDivision 5 DalslandFotbollTösse IF

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.