Hoppa till huvudinnehållet

Klar seger för Mellerud mot Åsebro på Rudevi IP

Publicerad:
Åsebro IF förlorade mot Melleruds IF
Åsebro IF förlorade mot Melleruds IF

En halvtidsledning med 2-0 utökades i andra halvleken när Mellerud slog Åsebro på bortaplan i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll. Till slut blev det 4-0 till Mellerud.

– Vi startar matchen på bästa sätt och gör ett väldigt vackert mål redan efter 2 minuter genom Viktor Öhrling. I minut 15 gör vi återigen ett vackert mål när Albin Emanuelsson skruvar in ett skott från 20 meter. Där och då blir vi lite passiva, men det känns ändå väldigt stabilt. Vi har bra kvalitet i våra anfall och gör ytterligare 2 mål genom Ludwig Stefansson och Albin Broberg innan paus. Andra halvlek är vårt mål att hålla nollan. Vi bör dock göra några mål till på de chanser vi skapar. Som helhet var det en av de stabilaste derbysegrarna jag varit med och vunnit mot Åsebro, kommenterade Melleruds tränare Markus Svensson.

Målen gjordes av Albin Broberg, Albin Emanuelsson, Ludvig Stefansson och Viktor Öhrling.

Åsebro har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mellerud har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 14–6 i målskillnad.

Resultatet innebär att Åsebro ligger kvar på sjunde plats och Mellerud på tredje plats i tabellen.

Söndag 27 augusti 16.00 spelar Mellerud hemma mot Ed.

Artikeltaggar

Åsebro IFDivision 4 Bohuslän/DalslandFotbollMelleruds IFRudevi IP

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.