Hoppa till huvudinnehållet

Översvämning i idrottshall och simhall

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwtmedia.se
Rådahallen i Mellerud drabbades svårt av måndagens intensiva regn. Bland annat tvingades de anställda stänga simhallen.
Rådahallen i Mellerud drabbades svårt av måndagens intensiva regn. Bland annat tvingades de anställda stänga simhallen. Foto: Anna Nyberg

Rådahallen i Mellerud drabbades hårt av översvämningarna. Bland annat får simhallen hålla stängt.

Idrotts- och simhallen Rådahallen fick kämpa rejält med det intensiva regnandet under måndagen.

Personalen upptäckte vatten i korridorer och översvämning i källaren. Detta ledde till att simhallen hålls stängt under tisdagen.

– Vi har varit här hela dagen. Det började med att vi märkte att vatten kom ut i en korridor, det har blivit översvämning inomhus. När vi gick ner i källaren såg vi att det var översvämning även där, säger Nathalie Björklund som jobbar i idrottshallen till TTela.

När det gäller simhallen är det osäkert när den kan öppna igen.

– Den kommer vara stängd tills vi ser att vi inte får in mer vatten och att vi kan starta upp systemet med bra värden i bassängerna. Vi väntar oss mer vatten imorgon och vet därför inte när vi öppnar igen, säger Nathalie Björklund till TTela.

Artikeltaggar

IdrottshallMellerudRegnVattenVäderÖversvämningar

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.