Hoppa till huvudinnehållet

Byggföretag bland företagen som startats i vårt område senaste månaden

Publicerad:

Intresserad av företag som har startats i Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Åmål och Årjäng? Här samlar vi nyheter om näringslivet från månaden som gått.

Årjängs Medicinska Massage

Årjängs Medicinska Massage startades av Kanawan Arvidsson i Årjäng. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget ska erbjuda Thai massage, djupmassage, idrottsmassage, kopping, hot-stone-massage, Gua sha, akupunktur, traditionell kinesisk medicin, oljemassage och yoga- och stretching-massage. Företaget ska erbjuda utbildning i en rad massagetekniker. Företaget ska sälja tillbehör till massage.". Företaget registrerades 10:e juli 2023.

Br Simensen AB

Br Simensen AB bildades av Stig Ove Simensen och Ragnhild Helene Simensen 10:e juli 2023 i Ed. Företaget ska verka inom "Bolaget skall bedriva konsultationer, service och underhåll inom mekanisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet.".

Bygg Hygg Kreativ AB

Bygg Hygg Kreativ AB startades av Theresia Zell och Matthias Zell i Årjäng. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Bolaget skall bedriva verksamhet inom inredning av hus och lägenheter. Golvbeläggningar, tapeter, gardiner och klädsel kommer att säljas, levereras och installeras. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom vaktmästartjänster, städning och uthyrning av semesterstuga samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 18:e juli 2023.

Ekonomiska Föreningen Västsidans Jaktsällskap

Ekonomiska Föreningen Västsidans Jaktsällskap startades av Stefan Danielsson, Per Andersson och Thomas Johansson i Mellerud. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen på följande sätt: Jakt viltvård på den av föreningen disponerade jaktmarken. Verksamheten skall bedrivas för ekonomisk vinning med beaktande av höga krav på hållbarhet, etik och bevarande av livskraftiga viltstammar i balans med födoresursen och skogsbrukets intressen. Den kommersiella delen består av att erbjuda viltkött av hög kvalité till avsalu, samt att anordna jakttillfällen av hög klass mot ersättning. Föreningen erbjuder också tjänster inom skogsvård och skogsekonomi.". Företaget blev registrerat 31:a juli 2023.

Elhiti Medical AB

Elhiti Medical AB startades av Dina Elhiti och Abdulla Gazay i Bengtsfors. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget erbjuder Läkarbemanning och andra bemanning tjänster inom sjukvården.". Företaget registrerades 6:e juli 2023.

Espenäs Bygg AB

Espenäs Bygg AB startades av Markus Fredriksson och Elisabeth Fredriksson i Bengtsfors. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Företaget ska bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 21:a juli 2023.

Ew Forest AB

Ew Forest AB startades av Emil Wollbrand och Emelie Fredriksson i Årjäng. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Bolaget skall utföra avverkningstjänster i skogen med skogsmaskiner, framförallt gallring.". Företaget blev registrerat 24:e juli 2023.

J L N Invest AB

J L N Invest AB bildades av Lars Nilsson och Sandra Eriksson 31:a juli 2023 i Årjäng. Företaget ska verka inom "Bolaget ska äga aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.".

Kåpi Fastighet AB

Kåpi Fastighet AB startades av Inger-Lise Björevall, Gösta Kent Åke Petersson, Lena Mari Petersson och Jakob Larsson, Öhrlings Pricewaterhousecoopers AB i Bengtsfors. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Förvaltning och uthyrning av lokaler.". Företaget registrerades 7:e juli 2023.

Rm Sport

Rm Sport startades av Rudi Martinsen i Åmål. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Företaget ska bedriva verksamhet inom sport- och fritidsutbildning.". Företaget blev registrerat 4:e juli 2023.

Roots And Harmony

Roots And Harmony bildades av Henna Maria Nissinen 19:e juli 2023 i Ed. Företaget ska verka inom "Holistisk, kemikaliefri hårsalong, som inbjuder till dreadlock- tjänster och holistiska hårförlängningstjänster.".

Stella Auto

Stella Auto startades av Leo Adzovic i Billingsfors. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Köper skrotbilar och defekta bilar som ska repareras och säljas vidare. Personbilar och lätt lastbil.". Företaget registrerades 13:e juli 2023.

Torggummans Ägg AB

Torggummans Ägg AB startades av Jimmy Högberg, Carina Hansson och Ingela Högberg i Färgelanda. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Bolaget ska bedriva paketering, försäljning och transport av ägg samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget blev registrerat 4:e juli 2023.

Artikeltaggar

AktierBengtsforsEkonomiFastigheterFörsäljningMellerudViltvårdÅrjängÅrjängs kommun

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.