Hoppa till huvudinnehållet

En person till sjukhus efter sidokrock på väg 172

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwtmedia.se
Reporter Oskar Sandström
Oskar Sandström
oskar.sandstrom@nwt.se
Två bilar har krockat på väg 172 utanför Färgelanda.
Två bilar har krockat på väg 172 utanför Färgelanda.

Två bilar krockade i en sidokollision på väg 172 mellan Färgelanda och Uddevalla på fredagsmorgonen. En person fördes till sjukhus med ambulans.

Strax före klockan 7 inträffade en trafikolycka på väg 172 mellan Ellenö och Dagsholm i Färgelanda kommun. Två personbilar krockade i en sidokollision. En person fördes till sjukhus med ambulans. Trafikverket bedömde att olyckan hade stor påverkan på trafiken och ett körfält blockerades. Vid 8.20 var arbetet med olyckan avslutat.

Artikeltaggar

EllenöFärgelandaOlyckor och katastroferTrafikTrafikverketUddevalla

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.