Hoppa till huvudinnehållet

MC-föraren körde av vägen – förd till sjukhus

Publicerad:
Reporter Oskar Sandström
Oskar Sandström
oskar.sandstrom@nwt.se
En kvinnlig MC-förare fick föras till sjukhus efter en olycka under söndagskvällen.
En kvinnlig MC-förare fick föras till sjukhus efter en olycka under söndagskvällen.

En kvinna i 50-årsåldern fördes till sjukhus efter en MC-olycka under söndagskvällen. Olyckan inträffade i Färgelanda.

Vid 19.30-tiden under söndagskvällen inträffade en trafikolycka i Färgelanda. En kvinna i 50-årsåldern körde av vägen med sin motorcykel och fick föras till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Polisen misstänker inget brott utan har bara skrivit en anmälan om trafikolycka.

Artikeltaggar

FärgelandaOlyckor och katastroferSjukhusTrafikolyckor

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.