Hoppa till huvudinnehållet

Inbrott hos ett äldre par – mobiltelefoner och plånbok stals

Publicerad:
Reporter Conny Hultgren
Conny Hultgren
conny.hultgren@dalslanningen.se
En plånbok och två mobiltelefoner stals i samband med ett nattligt inbrott i en villa hos ett äldre par i centrala Bengtsfors. Fotografiet är en genrebild.
En plånbok och två mobiltelefoner stals i samband med ett nattligt inbrott i en villa hos ett äldre par i centrala Bengtsfors. Fotografiet är en genrebild. Foto: Leif R Jansson / TT

Två mobiltelefoner och en plånbok stals i samband med ett inbrott i en villa hos ett äldre par i centrala Bengtsfors under natten till fredag.

I villan bor en man i 90-årsåldern och en kvinna i 75-årsåldern. De har anmält till polisen att de blivit bestulna på två mobiltelefoner och en plånbok innehållandes pengar. Det är okänt mycket pengar det handlar om.

Paret tror att inbrottstjuven tagit sig in via altandörren.

En polispatrull åkte på fredagsförmiddagen till platsen och undersökte bostaden, men hittade inga några brytmärken på altandörren eller några andra spår av inbrott.

En polisanmälan är upprättad om grov stöld och åldringsbrott.

Artikeltaggar

BengtsforsBrott, lag och rättInbrottStölderVillor

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.