Hoppa till huvudinnehållet

Hyllade artisten på turné i kyrkor – då kommer han till Åmål

Publicerad:
Magnus Carlsson ger sig ut på turné i kyrkor. Ett av stoppen blir i Åmål.
Magnus Carlsson ger sig ut på turné i kyrkor. Ett av stoppen blir i Åmål. Foto: Peter Knutson

I höst ger sig Magnus Carlsson ut på en turné i kyrkor. Den 14 september kommer han till Åmåls kyrka.

Magnus Carlsson har varit turnerande artist i mer än 30 år. Han är känd från grupper som Barbados och Alcazar, men även som soloartist.

Nu ger han sig ut på vägarna med showen ”Se mig – bara för den jag är”. Turnén börjar i Karlstad den 12 september och gör tio stopp, ett av dessa är i Åmål den 14 september. Konserterna kommer att hållas i kyrkor.

– Jag har under hela min karriär gjort oerhört många konserter i kyrkor. De har en fantastisk akustik och är även ett sätt för mig att kunna nå ut till min publik där de faktiskt bor utan att de ska behöva åka till arenor och konserthus. I kyrkan finns det plats för alla typer av musik, även pop och schlager, säger Magnus Carlsson i ett pressmeddelande.

Magnus Carlsson har under karriären sålt ett 40-tal guld- och platinaskivor, nominerats till grammisar tolv gånger och blev härom året invald i Melodifestivalens Hall of fame.

Artikeltaggar

AlcazarÅmålÅmåls kyrkaArtisterBarbadosKarlstadKonserterKyrkorMagnus CarlssonMusikNöje/KulturTurné

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.