Hoppa till huvudinnehållet

Larm om brinnande bil var rykande motor

Publicerad:
Räddningstjänsten ryckte ut till bilbranden i de norra delarna av Färgelanda kommun. Branden var dock inte så allvarlig som förväntat utan kunde släckas med en pulversläckare.
Räddningstjänsten ryckte ut till bilbranden i de norra delarna av Färgelanda kommun. Branden var dock inte så allvarlig som förväntat utan kunde släckas med en pulversläckare. Foto: Tobias Johansson

SOS Alarm fick in samtal under tisdagskvällen om en brinnande personbil i de norra delarna av Färgelanda kommun på väg 928. Räddningstjänsten kunde dock konstatera att det bara rök om bilen, vilket de kunde ta hand om med en pulversläckare.

Vid 21.30-tiden fick SOS Alarm in samtal om den brinnande bilen. Bilen ska stå nära väg 928, mellan Nordby och Rölanda. Räddningstjänsten åkte ut till den förmodade branden.

Vid 22-tiden konstaterades att det rök om bilen och inte var någon utvecklad brand med lågor. Så den här gången räckte det med en pulversläckare för att släcka bilen. Det är oklart vad som orsakat branden.

Artikeltaggar

BränderBrott, lag och rättFärgelandaOlyckor och katastroferRölanda

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.