Hoppa till huvudinnehållet

Inbrott i Högsäter: rutor krossade i entrédörren

Publicerad:
Reporter Oskar Sandström
Oskar Sandström
oskar.sandstrom@nwt.se
En familj i Högsäter har haft inbrott under tisdagen. Genrebild.
En familj i Högsäter har haft inbrott under tisdagen. Genrebild. Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Familjen i Högsäter i Färgelanda kommun lämnade hemmet vid sju på tisdagsmorgonen. När de kom tillbaka på kvällen så fanns tecken på inbrott.

Under tisdagskvällen fick en polispatrull fara ut till Högsäter. En familj upptäckte att de haft inbrott någon gång under tisdagen. En eller flera personer har tagit sig in genom att krossa en ruta i entrédörren. Familjen har hörts av polis om händelsen, men i nuläget är det oklart vad som är stulet.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFärgelandaHögsäterInbrott

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.