Hoppa till huvudinnehållet

Eldningsförbud slopas

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwtmedia.se
Dals-Eds kommun tar bort eldningsförbudet.
Dals-Eds kommun tar bort eldningsförbudet. Foto: ROBIN HALDERT / TT

Nu blir det åter fritt fram att elda i Dals-Eds kommun. Under måndagen tas eldningsförbudet bort.

Förra veckan togs det rådande eldningsförbudet bort i Åmåls och Bengtsfors kommuner. Nu följer Dals-Ed efter och tar bort förbudet från klockan 12 måndag den 3 juli. I Melleruds kommun gäller skärpt eldningsförbud medan det i Färgelanda gäller eldningsförbud.

Artikeltaggar

Dals-Eds kommunGrillningMat och dryckMellerudTrafikÅmål

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.