Hoppa till huvudinnehållet

E45 fick stängas av efter olycka

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwtmedia.se
En bil blev påkörd bakifrån av en annan i Frändefors vid lunchtid.
En bil blev påkörd bakifrån av en annan i Frändefors vid lunchtid. Foto: Johan Nilsson/TT

Vid lunchtid inträffade en trafikolycka i Frändefors. E45 fick stängas av till följd av olyckan.

En bil ska enligt TTela ha blivit påkörd bakifrån av en annan. Detta skedde i låg hastighet och innebar inga personskador. Eftersom det läckte olja från en av bilarna fick räddningstjänsten sanera på platsen. Vägen stängdes av under saneringsarbetet, men vid klockan 13 var trafiken återigen igång.

Artikeltaggar

E45FrändeforsOlyckor och katastroferPåkördTrafikTrafikolyckor

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.