Hoppa till huvudinnehållet

Tungt för Ellenö – Bengtsfors bröt fina vinstsviten

Publicerad:
Bengtsfors IF vann mot Ellenö IK
Bengtsfors IF vann mot Ellenö IK

Ellenö har haft en stark period i division 5 Dalsland herr i fotboll och inför matchen borta mot Bengtsfors hade laget tagit nio raka segrar. På fredagen tog det stopp och matchen på Långevi slutade 6-2 (4-1). Det var första förlusten i serien för Ellenö.

– Inte mycket att säga om! Inte ens vi klarar att ha 8 ordinarie spelare borta av olika anledningar. Vi kämpade på så gott vi kunde. Vi får ta nya tag i augusti, tyckte Ellenös tränare Christian Hultberg, efter matchen.

Bengtsfors tränare Anders Johansson om matchen:

– Bra match från vår sida. Vi dominerar från första minut till sista. Många bra i BIF men vill plussa för Erik Fredriksson, Eirik Kaldheim och Mattias Gustavsson.

Matchens snackis var Erik Fredriksson – som gjorde ett hattrick för Bengtsfors. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Eirik Kaldheim, Noel Lindelo Mattsson och Villis Vånggren, målen för Ellenö gjordes av Kreshnik Bytyqi.

Bengtsfors nya tabellposition är femte plats, medan Ellenö fortfarande leder serien, fem poäng före Håfreström.

Nästa motstånd för Bengtsfors är Mellerud 2. Lagen möts fredag 11 augusti 19.00 på Rådavallen. Ellenö tar sig an Fengersfors hemma lördag 12 augusti 13.00.

Artikeltaggar

Bengtsfors IFDivision 5 DalslandEllenö IKFotbollLångevi

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.