Hoppa till huvudinnehållet

Man viftade med karta – i nästa stund saknades en mobiltelefon

Publicerad:
Reporter Jonas Solberger
Jonas Solberger
jonas.solberger@nwtmedia.se
En person i Bengtsfors anmäler en stöld av en mobiltelefon.
En person i Bengtsfors anmäler en stöld av en mobiltelefon. Foto: Lisa Olaison

En person i Bengtsfors anmäler en stöld av en mobiltelefon.

Stölden inträffade vid 13-tiden på fredagseftermiddagen på ett café på Storgatan i Bengtsfors. En man kom fram till anmälarens bord och viftade med en karta. När mannen försvann upptäckte anmälaren att dennes mobiltelefon saknades.

Artikeltaggar

BengtsforsBrott, lag och rättStorgatanStölder

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.