Hoppa till huvudinnehållet

Högsäter 2 vann – efter Leo Anderssons hattrick

Publicerad:
Fengersfors IK förlorade mot Högsäters GF
Fengersfors IK förlorade mot Högsäters GF

Leo Andersson stod för tre mål när Högsäter 2 vann mot Fengersfors 2 på bortaplan i division 6 Dalsland herr i fotboll. Till slut blev det 4-1 (3-0). Emil Kindemark gjorde också ett mål för segrarna, enda målskytt för Fengersfors 2 blev Viktor Persson.

– En väldigt bra match från vårt unga lag! Känns som att de växer in i a-lags fotbollen mer och mer! Väldigt kul att se Leo idag, dragits med skadebekymmer hela våren och nu gjorde han sina första 90 minuter och han visar verkligen att det finns väldigt mycket boll i denna grabben, kommenterade Högsäter 2:s ledare Johnny Malm.

Gästerna Högsäter 2 gjorde första målet. Leo Andersson slog till, redan i sjunde minuten.

Högsäter 2 gjorde 0-2 i 38:e minuten, på nytt genom Leo Andersson.

Högsäter 2 ökade ledningen till 0-3 på tilläggstid i första halvleken, genom Emil Kindemark. Direkt efter pausen slog Viktor Persson till och reducerade åt Fengersfors 2. Fler mål än så blev det inte för Fengersfors 2.

I den 54:e minuten fick Högsäter 2 Pontus Axberg utvisad.

1-4-målet kom på övertid, när Leo Andersson slog till och gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Leo Andersson gjorde tre mål för Högsäter 2.

Det här betyder att Fengersfors 2 nu ligger på tredje plats i tabellen, och Högsäter 2 är på femte plats.

I nästa omgång har Högsäter 2 IFK Åmål 2 hemma på Genevi IP, måndag 26 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 DalslandFengersfors IKFengershofFotbollHögsäters GF

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.