Hoppa till huvudinnehållet

Oavgjort i toppmötet mellan Bengtsfors och IF Viken U

Publicerad:
Bengtsfors IF spelade lika mot IF Viken
Bengtsfors IF spelade lika mot IF Viken

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i division 4 Dalsland dam i fotboll mellan Bengtsfors och gästande IF Viken U. Tisdagens match slutade 0-0.

– En jämn match med få målchanser, där Viken hade de vassaste målchanserna, men Tilda Johansson gör bra ingripanden. En poäng mot serieledarna är bra, kommenterade Bengtsfors tränare Markus Hultfeldt.

Bengtsfors har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IF Viken U har fyra vinster och en oavgjord och 16–1 i målskillnad. Det här var Bengtsfors andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Bengtsfors ligger kvar på tredje plats i tabellen, och IF Viken U på första plats.

I nästa omgång har Bengtsfors Kroppefjäll borta på Brunnsvallen, söndag 18 juni 16.00.

Artikeltaggar

Bengtsfors IFDivision 4 DalslandFotbollIF VikenLångevi

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.