Hoppa till huvudinnehållet

Personbil körde in i lyktstolpe – en person förd med ambulans

Publicerad:
Räddningstjänsten och ambulans skickades till en trafikolycka i Billingsfors på söndagsmorgonen.
Räddningstjänsten och ambulans skickades till en trafikolycka i Billingsfors på söndagsmorgonen. Foto: Charlotte Ferneman

En person har förts till vårdcentral med ambulans efter att en bil kört in i en stolpe på Stenebyvägen i Billingsfors.

Vid 9.45 fick SOS in ett larm om en trafikolycka i Billingsfors, Bengtsfors kommun. Räddningstjänsten och ambulans skickades till olyckan där en personbil kört in i en lyktstolpe. Två person ska ha befunnit sig i bilen, och en av dem har förts till vårdcentral med ambulans. Polisen har skrivit en anmälan om en trafikolycka, men ingen misstanke om brott.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBillingsforsOlyckorOlyckor och katastroferTrafikolyckor

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.