Hoppa till huvudinnehållet

Årsmöte med quiz och musikunderhållning

Publicerad:
PRO-ederna stod för musikunderhållningen på årsmötet.
PRO-ederna stod för musikunderhållningen på årsmötet. Foto: Privat

PRO Dals-Ed höll sitt årsmöte torsdag den 16 mars på Gamla real. Ett årsmöte som bjöd på quiz samt musikunderhållning av PRO-ederna.

Nya styrelsen inklusive ersättare för 2023 är Ahmed Habchi, Gunhild Alexandersson, Kristina Sandberg, LarsInge Fahlén, Lena Zakariasson, Mona-Lisa Karlsson, Mona-Lisa Noaksson, Monica Sandström och Vivan Andersson.

PRO Dals-Ed höll sitt årsmöte på Gamla Real.
PRO Dals-Ed höll sitt årsmöte på Gamla Real. Foto: Privat

– Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar, goda mackor och mysig samvaro, fyllde vi 22 kartonger med insamlade kläder, mat, hygienartiklar, skor, stövlar med mera. Dessa fraktades sedan, av välvilliga medarbetare, till Postnord i Tanumshede för vidare befordran till Ukraina, säger ordförande Monica Sandström, i ett mail till redaktionen.

Artikeltaggar

Dals-Eds kommunEkonomiKläderPostnordPROSkorStyrelserTanumshedeUkraina

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.