Hoppa till huvudinnehållet

Billingsfors vann i division 2 Kval till div 2 Värmland herr mot Åmål

Publicerad:
Billingsfors IBK vann mot Åmåls IBK
Billingsfors IBK vann mot Åmåls IBK

Billingsfors vann på hemmaplan mot Åmål i division 2 Kval till div 2 Värmland herr, med 6-5 (3-3, 2-0, 1-2).

Billingsfors tränare Patrick Erlandsson kommenterade matchen:

– En jämn och bra match som jag tycker att vi för spelet i. Lite ineffektiva är vi och Skogström i Åmåls mål är verkligen bra. Sex poäng på två matcher är ju bästa möjliga start och vi har allt i egna händer. Stort tack till publiken som bjöd på en fantastisk inramning!

Det var andra raka för Billingsfors, efter 9-6-segern mot Sunnanå i första matchen.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

I andra perioden var Billingsfors starkast och gick från 3-3 till 5-3 genom två snabba mål i mitten av perioden av Alex Holm och Rickard Lehmus. I tredje perioden var det Åmål som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 men Billingsfors kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

I nästa omgång har Billingsfors Sunnanå hemma i Billingsfors Bollhall, lördag 1 april 14.00.

Artikeltaggar

Åmåls IBKBillingsfors BollhallBillingsfors IBKInnebandy

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.