Hoppa till huvudinnehållet

Förlängd åtalstid för man häktad för misshandel och barnfridsbrott

Publicerad:
Reporter Ove Rydh
Ove Rydh
ove.rydh@provinstidningen.se
Vänersborgs tingsrätt har beslutat om förlängd åtalstid för en 37-åring i Melleruds kommun som misstänks för misshandel och barnfridsbrott.
Vänersborgs tingsrätt har beslutat om förlängd åtalstid för en 37-åring i Melleruds kommun som misstänks för misshandel och barnfridsbrott. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Det blev förlängd häktning för den 37-årige man från Melleruds kommun som misstänks för två fall av misshandel och tre fall av barnfridsbrott.

Mannen är på sannolika skäl misstänkt för misshandel och barnfridsbrott, som dels ska ha ha begåtts i mannens bostad, dels på en annan adress i Melleruds kommun.

Åklagaren hade återigen begärt förlängd åtalstid, nu i en vecka, till den 22 mars, vilket också Vänersborgs tingsrätt beslutade, utan ny häktningsförhandling.

37-åringen nekar till brott och han hade begärt ny häktningsförhandling.

Artikeltaggar

BarnfridsbrottBrott, lag och rättHäktningarMellerudMelleruds kommunMisshandelVänersborgs tingsrättÅklagare

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.